ایمپلنت کره ای cmi No Further a Mystery

Wiki Article

ایمپلنت دندانهای کانین (نیش) و بستن دیاستم (فاصله) دندانها با ونیر کامپوزیت

درمان کاشت ایمپلنت دندان بهتر است توسط تیم پزشکی شامل متخصص جراحی و متخصص پروتز انجام شود ، زیرا کاشت دندان شامل دو مرحله درمانی کاشت ایمپلنت در استخوان فک و گذاشتن پروتز روی ایمپلنت کاشته شده بعد از گذشت چند ماه است.

دندانهای انسان دارای تعداد ریشه های متفاوتی با یکدیگر هستند.

متخصص برای قرار دادن فیکسچر با برش لثه حفره کوچکی در استخوان فک ایجاد می‌کند و ایمپلنت را به عنوان ریشه دندان درون آن قرار می‌دهد. پایه جز ثابت ایمپلنت است. بنابراین ثبات و استحکام آن رابطه مستقیمی با استحکام دندان جدید دارد.

آیا همزمان با کشیدن دندان ایمپلنت کاشته شده یا حدافل بین این دو فاصله زمانی دو ، سه ماهه بوده

استخوان فک کم کم تیز می شود و نسج نرم روی آن ( لثه ) نازک و آسیب پذیر می شود. زبان رشد بی رویه می کند و در جای خالی قرار می گیرد . در صورت از دست دادن دندانهای بیشتری عملکرد در بدن ۴ تا ۵ برابر کاهش می یابد و شخص به سمت غذاهای غیر فیبری و نرم گرایش پیدا می کند .

ایمپلنت در اثر عدم رعایت بهداشت دچار التهاب لثه، عفونت استخوان و تحلیل استخوان می شود، در نتیجه بسیار مهم است که رعایت بهداشت دقیق انجام شود.

ایمپلنت دندان امروزه استاندارد ترین روش مراقبت از جای خالی دندان از دست رفته و استخوان فک در حال تحلیل است.

قطعا ایمپلنت درمان ارجح است. با اینکه ممکن است به نظر بیاید که درمان با ایمپلنت هزینه بیشتری دارد ولی در طول زمان به طور قطع درمان ارزانتری برای فرد است.

از رابط جهت اتصال پایه به تاج دندان استفاده می‌کنند. click here این رابط‌ها شش یا هشت ضلعی، از جنس تیتانیوم و بسیار مستحکم می‌باشند که در بعد از گذشت ۴ تا ۷ ماه پس از قرار دادن پایه دندان نصب می‌شوند.

سه عدد از قطعات جهت فرم دادن لثه و مراحل قالب گیری استفاده می شود.

قطعا نه خیر ، امکان اتصال دندان طبیعی به ایمپلنت به علت تفاوتهای ساختاری ایندو به هیچ وجه وجود ندارد.

محل قرارگیری ایمپلنت نسبت به ارگانهای مهم در هر دو فک از جمله کانال عصبی و سینوسها، که همه این موارد صد در صد در نتیجه نهایی تاثیر دارند باید توسط یک فرد متخصص جراحی انجام شود.

در صورتیکه بیماری لثه فعال وجود نداشته باشد و قبلا جراحی لثه ( البته نه جراحی افزایش طول تاج جهت روکش ) انجام شده باشد و بیماری از بین رفته و لثه ها ترمیم شده باشند، مانعی جهت درمان ایمپلنت نمی باشد.

Report this wiki page